sunnuntai 29. tammikuuta 2012

5 viikkoa takana ja elämä hymyilee


Lumo kauneusunillaLucan tuleva kotiväki kävi tänään ihastelemassa pentuja ja he valokuvasivat taas pentujani. Tässä siis viimeisimmät kuulumiset pentulasta! Pennut saivat maistaa ekaa kertaa kermajuustoa ja se oli sitten herkkua! Matolääke ei edelleenkään kelvannut kovin hyvin kaikille :D Varsinkaan Lumolle.

Mielestäni vuoden keskisuomalainen ja rouvansa (Mörrin uusi kotiväki) kyläili myös ja käytimme yhdessä pentuja pihalla pakkasessa. Ne hurjistuivat siellä aivan ja kaikki viisi juoksivat sinne ja tänne pitkin hankia. Louna kipitti hangessa pitkän matkaa ihan yksikseen. Louna, Luca ja Mörri osasivat jopa kakata pihalle. Taika osallistui myös ilonpitoon pihalla ja leikki pentujeni kanssa. Voi kun meillä kaikilla oli niin mukavaa! Minäkin oikein pyöriskelin maassa onnessani.


Suloisuus


Mörri


Louna muuttaa isänsä luo Laukaaseen ja hänen uusi nimensä on Saaga Ukontytär. Ihanaa, että jokaisella pennullani on parhaat mahdolliset kotiväet odottelemassa!LucaRyhmärämä, svengijengi, rakkailla lapsilla on monia nimiä...

1 kommentti:

  1. aivan ihania koko konkkaronkka! pakko tulla vielä kerran katsomaan ennenkuin pennun virallisesti tulee hakemaan kotiin :) met ilmoittelemme taas sinne päin!

    VastaaPoista