maanantai 19. maaliskuuta 2012

3 kk!!!

" Äiti miksi tuolla tytöllä on suden pentu?" 

Tänään täytettiin 3 kuukautta :) Isäntäväen kanssa juhlistimme tätä ihanaa päivää nauttimalla ulkoilmasta! Lähdimme Savolanniemen jäälle pienelle lenkille, jossa isäntäväki päästi minut juoksemaan ilman hihnaa! Oli hauskaa juoksennella itsestään pitkin hankia ja lähteä hiihtäjien perään, kun ne sukset on vieläkin vähän hassu asia mielestäni.. Siellä me jonkin aikaan vietimme aikaa, kunnes menimme emännän vanhempien uuteen kotiin kylään :) Siellä on mukava käydä, kun tiedän saavani herkkua siellä ;)

Lauantaina me käytiin ystäväni Mossen ja Turon luona leikkimässä! Meillä oli huikean hauskaa, vaikka Turo vaan hautasi pallon lumeen ja haukkui sille - mutta me Mossen kanssa otettiin ilo irti lumesta, kun sitä vielä tuolla maassa on :)

Olemme nyt harjoitelleet ahkerasti sisäsiisteyttä ja alkaa olla hommat täällä päässä hanskassa. Saan aina herkun, kun teen asiani pihalle enkä sisälle :) Tietenkin pari vahinkoa on tapahtunut, mutta ihan isäntäväen piikkiin voin laittaa. Mitäs eivät huomioineet minua kun yritin heille ilmoittaa hädästäni!  Menen aina meidän terassin oven eteen istumaan ja haukahdan tai alan hyppimään ovea vasten, että nyt pitäs päästä! 

Minulla on myös uusi intohimo! Kaivaa oikein syviä monttuja takapihalle, esimerkiksi grillin viereen olen kaivanut niin syvän montun, että maa jo näkyy! Isäntäväki pitää minua ihan köpönä, kun kaivelen koko ajan ja haukun montulleni. 
Olen oppinut jo tulemaan sohvallekin, mutta kyllä saman tien tulee käskyä, että pitäs poistua.  Eräänä aamuna, kun emäntä oli töihin menossa hän ikuisti minut nukkumassa nalle puhin vieressä.

Nyt tulevalla viikolla olisi tarkoitus nähdä muutamia uusia koirakavereita! Emännän työkaverin uusinta tulokasta Dania me menemme tervehtimään keskiviikkona!Vakioasento nukkuessani! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti