keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

toipilaana....
Tänään käytiin eläinlääkärillä ottamassa rokotus ja samalla lääkärini määräsi minut vesilinjalle! Mahani, kun on ollut kuralla niin sain lääkettä ja taitaa alkaa helpottamaan toivottavasti..

Kävimme myös tänään ensimmäistä kertaa keskustassa! Oli aika jännää, kun oli paljon ihmisiä, erilaisia ääniä ja todella paljon autoja!! Samalla reissulla kävimme viemässä emäntäni siskon juna-asemalle ja samalla näin ihka ensimmäinen junan ja konduktööri! Ohikulkijat kyselivät että olenko kiinanpalatsikoira vai kiinanpystykorva....- tietääkseni olen ihan puhdasrotuinen suomenlapinkoira.. vai näytänkö minä kummoselta?Tässä myös on kaikkea kivaa mitä olen saanut! Tänään sain uudet valjaat, todella mukavat päällä ja lenkkilelu! Tykkään kyllä kannella sitä ihan kotosallakin ja myös sain napsuille oman peltitynnyrin. On ehkä isäntäväen helpompi kaivaa minulle sitä ruokaa!!

Mutta muuten meillä on ollut lystikästä meininkiä kotosalla. Emännällä on ollut useasti aamuvuoroja töissä niin olemme lähteneet yhdessä aina lähi metsään juoksentelemaan! Isäntäväki päästää minut siellä vapaaksi, jotta saan juoksennella pitkin metsää. Se on todella hauskaa, kun ei se typerä hihna roiku koko ajan vieressä... - saan mennä minne haluan! Mutta kyllä isäntäväki huutelee aina, jos menen liian kauas. Kurkkaan aina kukkulan takaa ja matka jatkuu. 
Sunnuntain suunitelmissa olisi nähdä uusi koirakamu, Routa. Kuulema menemme tuohon samalle metsälle, kun siellä ei muita ihmisiä ja koiruuksia näy niin saammehan rauhassa ainakin juoksennella:)

Tälläiset kuulumiset tällä kertaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti