maanantai 2. heinäkuuta 2012

Hei ystävä!

Heippahei kaikille! On mennyt pitkä aika siitä kun viime pääsin  bloggailemaan, mutta emäntä eikä isäntä ole päästänyt minua koneelle!
Olen kasvanut hurjasti ja oppinut paljon. Olen oikein etevä tallikoira, en vain tiedä miten arkeni nyt kulutan kun paras ystäväni, Messi-heppa lähtee kahdeksi kuukaudeksi laitumille.

Vahdin aina emäntää ja Messiä kun ratsastustouhut on menossa. Paimentaminen on veressäni niin kyllä sitä hölmöilyä täytyy pitää silmällä! Meidän heppa on muuten 22-vuotias, vaikka sitä ei uskoisi. Kovasti on perässä pysymistä!

Olen nauttinut olostani kun meillä on oma piha ja asumme "mummolassani" eli isännän äidin luona ja tykkään viettää päiväni "mummuni" kanssa, joka on tullut Englannista asti hoitamaan minua! Olenkin kaivanut monta uutta kukkapenkkiä mummulle, mutta kuulemma keskelle nurmikkoa ei saisi niitä kaivella. Hmmph!
Omassa pihassa on helppo hymyillä, vaikka kuoppien kaivelut jouduin jättämään.

Meillä on mukavia lenkkipolkuja, joissa on kiva seikkailla ja tutkailla.
Meidän perheessä on tapahtunut niin paljon asioita, että en edes osaa muistella! Yksi tärkeimmistä oli kuitenkin isännän insinööriksi valmistuminen, joka oli kuulemma huippujuttu ja jotenkin tärkeä asia. Ja isäntä ja emäntä menivät kihloihin! En tiedä mitä se tarkoittaa, mutta muutama päivä sitten meillä kävi paljon ihania ihmisiä joiden kanssa leikkiä ja paljon herkkuruokaa, jota yritin pihistää pöydiltä. Liittyiköhän se siihen? Minä en noista isäntäväen tapahtumista niin jaksa aina välittää, mutta sunnuntaina kävimme ihan oikeassa koiranäyttelyssä! Meistä kukaan ei ollut koskaan käynyt sellaisessa, joten kaikkia vähän jännitti. Menimme katsomaan Saaga-siskon perheen Sisun esiintymistä ja sehän meni hienosti!Minä jatkan nyt uniani ja odotan että isäntä palaa iltavuorosta. Aamulla on mukavinta mennä isännän viereen köllöttämään emännän paikalle. Onneksi minulla on siihen asti tämä viileä parveke.
Hyvää yötä ja toivottavasti pääsen pian koneelle taas kirjoittamaan terkkuja teille!
Rakkaudella : Sulo ja huoltojoukot.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti