tiistai 23. lokakuuta 2012

Erkkarit ja perhe tapaaminen

Noniin, vihdoin ja viimein koko perheeni pääsi jälleen näkemään. - viimeksihän olen nähnyt kaikkia sisaruksiani yhtä aikaa pentulassa, joten voi tätä riemua mikä meillä oli! :)


Ensimmäiset viralliset näyttelyni Laukaalla meni tosi hyvin. Minä, Sulo ja Saaga saimme kaikki EH-merkkinät!! :) 

" Voimakas rakenteinen ja vahva piirteinen uros, jolla on myös erittäin vahva rakenteinen uroksen pää vahva kuono osa, hyvät mittasuhteet. tänään esiintyi hieman tuhdissa kunnossa, hyvä takaosan rakenne, erinomainen turkki, vilkas käytös, erittäin hyvin halussa."


Kun kehät olivat ohi suuntasimme Sulon isäntäväen luokse odottelemaan, että muut sisarukset tulisivat meidän kanssa temmeltämään!


Odotus palkittiin ja kun lähimme takaisin ajamaan Laukaata kohti, siellä olivat jo isä, äiti ja siskot meitä odottelemassa! Pikkuveli Mörri tuli heti perästä päin :)

Isäni Ukko ja pikkusisko Lumo

Pikkuveli Sulo ja Lumo

Minun ja äidin virallinen yhteiskuva :)

Koko konkkaronkka kasassa!


Minä ja veljeni Mörri

"päästäkää minutkin leikkimään!!"Vauhdikasta menoa kerrakseen! Eihän meistä saatu kunnolla tuolla metsästä kimppakuvia, kun juoksimme jokainen eri suunnissa :D


Tunnit kuluivat tosi nopeasti, kun saimme vapaana juoksennella metikössä - ja oli aika lähteä takasin kotiin.. Vähän haikeilla mielillä autoon hyppäsin, mutta saman tien simahdin ja heräsin vasta kun olimme taas kotona.
2 kommenttia: