keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Se oli vuosi 2012

Pitkästä aikaa emäntä asettautui nyt koneen ääreen ja naputtelee kuulumiseni teillekin :) Joulu oli yhtä hulinaa emäntä kantoi kasseja töiden jälkeen kotiin ja paketoi niitä. Ja minä vähän tätä hommaa ihmettelin, kun lelujen ja luiden ympärille piti laittaa paperia ja nauhaa? Kuitenkin isäntäväki nyt on ahkerasti kantanut kameraa mukana lenkeillä ja missä kaikkialla olemmekaan käyneet :)
  
Joulu meillä meni isäntäväen molempien vanhempien luona. Ensimmäisenä kävimme isännän vanhempien luona pyörähtämässä, mistä sain ensimmäisen joulu pakettini ja vähän joulu herkkuja :)


Sitten menimme emännän vanhempien luokse, jossa vietimme loppu illan. Siellä "mummo" oli tehnyt omat joulu herkut - poron luita ja lihaa! Tämä oli maailman parasta herkkua naminami :) 

 

 Kun paketit oli jaettu oli aika availla niitä - en kuitenkaan ymmärtänyt, että paperi olisi pitänyt repiä. Jolloin emäntä vähän avusti minua. Olin innoissani tästä todella isosta luusta! Kimmeää haukuntaakin samalla tuli ja kantelin tätä ylpeänä pitkin huushollia :D Lisäksi sain muitakin herkkuja ja pari mukavaa leluakin.Herran jestas on todella paljon asiaa, joten varautukaa lukemaan ;) Joulun jälkeen emäntä varasi työkaverinsa kanssa meille agilitykentän Musti ja Mirri Areenalta! Voi tätä intoa putkea hyppyä ja putkea!!  Meillä alkaakin peruskurssi kohtapuoliin, joten pitää vähän harjoitella kun alkeiskurssia emme ole käyneet, mutta harjoittelu tekee mestarin vai mitä? ;) Kaiken tämän joulun ja agility huuman jälkeen iski uusi vuosi!! No eipä tuo ollut niin paha mitä olisi voinut kuvitella. Sieltä täältä aina kuulu pauketta ja välähdystä, mutta minä tykkäsin painia nalle puhin kanssa ja puuhailla vähän omia:)  Kuitenkin pahimpaan pauke aikaan kuuntelin, että mitä tuo on ja takapihallakin isäntäväen kanssa kävimme vähän kurkkailemassa. Kävimme loppu illasta emännän vanhempien luona, jolloin lähdin mukaan katsomaan näitä raketteja.  Hauskaahan tuoli oli, raketti kun lähti kohti taivasta päätäni aina nostin ja katselin hetken aikaa :) 


Tässä minä olen pihalla katsomassa raketteja :)

Ja kaiken tämän lisäksi me täytimme vuoden heti joulu aaton jälkeen! Emäntä teki minulle kakun ja sain muitakin herkkuja sinä päivänä:) Kakku oli hyvää, siinä oli raksuja sisällä ja lihamureketta ympärillä ja raksuja vähän siellä täällä koristeena, todella hyvin maistu :))


 

Tässä teille vähän taas lukemista savolaispojalta :)
T. Hiittanan Loitsu - Luka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti