lauantai 19. toukokuuta 2012

täällä minä savon poika!

Noniin tässä tulisi sitten taas kuulumisia savon pojalta. Ollaan isäntäväen kanssa oltu paljon liikenteessä, että emännältä on kirjoittelu melkein unohtunut. 


Mutta kuitenkin ollaan paljon leikitty, reenailtu ja ulkoiltu. Ja minulla tossa torstaina alkoi pentukoulu ja käytiin ensimmäisellä tunnilla. Oli hauskaa, vaikka olisi tehnyt mieli käydä nuuskuttelemassa erästä venäjäntoy koiraa, joka istu siinä vierellä.

Muita koiria pääsin haistelemaan ja olihan siellä jo eräs tuttu entuudestaan, hauskaa meillä siellä oli ja ensi viikolla olisi tarkoitus uudelleen mennä :)

 
Mosse ja minä

Ollaan aika ahkerasti käyty lenkkeilemässä emäntäni kanssa ja taisiko se olla viime viikolla, kun ystäväni Mosse tuli yllätysvierailulle meille!! Oli hauskaa, kun pääsi leikkimään ja vähän purkamaan loputkin energiat :) Mentiin sen jälkeen tohon läheiselle kentälle lisää leikkimään. Kun isäntäväkeni ja Mossen omistajat heittelivat palloa ja me saimme juosta perässä. - no en vielä Mossen perässä meinannut pysyä ja muutenkin se härkki minua sillä pallolla ja juoksi karkuun. 


Olen nykyään aika useasti itsestäni kotona pitämässä vahtia, kun emäntä on töissä ja isäntä koulussa. Välillä kyllä saatan tehdä koiruuksia ja levittää takkeja tai kenkiä lattioille, mutta yritän aina olla kiltisti.

Tänään meitä yllätti sade, kun olimme emännän kanssa lenkillä ja aika nopeasti sitten kyllä juostiin sitten emännän vanhempien luokse. - mutta eihän se auttanut kun oltiin jo märkiä :D

Yleensä lenkillä käymme tässä lähettyvillä, mutta nyt olemme alkaneet emäntäni ja hänen ystävän kanssa käymään esim. vänärillä. Se oli mukava kun käytiin metsässä vähän tepastelemassa ja sain vähän juoksennella. Uimaan olisin halunnut mennä, mutta emännän mielestä oli kuulema vielä liian kylmä.- pah sanon minä ;)

tää on jo vanha temppu, mutta
vasta nyt emäntä sai siitä kuvan :D 

Että tälläiset kuulumiset tällä kertaa meiltä savon poppoolta! seuraavaan kertaan :)

Lipaisut lukioille :)
- Luka -1 kommentti:

  1. Ja ainiin Lukalta on myös tämän päivän aikana lähtenyt kolme hammasta :) ja uudet hampaat on jo tulossa!

    VastaaPoista