sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Tapahtumarikas päivä!No, mutta hei taas! Tänään oli todella mukava päivä isäntäväen kanssa. Isäntäni pääsi pitkästä aikaa käyttämään minua pihalla, jonka jälkeen lähdimme koirapuistoon tervehtimään ystävääni Routaa!


Hänkin on suomenlapinkoira ja ai että meillä oli hauskaa! Puistossa oli muitakin koiria, mutta me vaan juoksimme ja leikimme tapojemme mukaan :) - kun muut koiruudet lähti puistosta me jatkoimme hetken leikkejä. Väsähdimme kyllä aika nopeasti, mutta otettiin kaikki ilo irti :)
Juomatauko!
"mitäs sitten keksittäisiin"


Emäntä kuitenkin unohti ottaa kameran meidän kanssa ulkoilemaan, mutta onneksi Roudan emäntä otti kameran mukaan ja napsi meistä hienoja kuvia:)

 Leikkimisen jälkeen lähdimme isäntäväen kanssa jatkamaan matkaa kohti uimarantaa! Talvipentu, kun olen en ole vettä nähnyt muutakuin kulhossa. 

Ehkä vähän saatoin aristella sitä ja kahlasin vähän rannassa, mutta emäntä rohkaisi ja tuli kahlaamaan kanssani. - jonka jälkeen isäntäkin osallistui mukaan ja heitti minulle vinkupalloa veteen.


Tämän jälkeen olinkin jo ihan litimärkä ja päätin ruveta aina välillä hiekalle makoilemaan :D Jonkin aikaahan me rannalla olimme ja sitten lähdimme suunnistamaan kotia kohti.

Ja tiedätte varmaan mitä kotona minua odotti?
Suihku....

Nyt tämä poika alkaa nukkumaan, huh oli niin kiva päivä, että maltan nukkumaankin ruveta. Tälläistä taas tällä kertaan, elikkäs seuraavan kertaan!

- Luka kuittaa-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti