torstai 23. elokuuta 2012

Met oltiin könkäällä!

Hei taas!

Emännällä on kohta loma ohi, joten lähdimme viime viikolla yhteiselle lomalle lappiin! Ajomatka oli todella turhauttavaa... Vaikka emäntä ja isäntä välillä rapsuttelivat ja pysähdyttiin niin en millään maltanut meno matkaa istua vaan paikoillani...

Matkaa meillä oli emännän tädin luokse 700km, joten perille päästyämme olin virtaa täynnä. Heillä oli siellä muitakin koiria, kuten vanha setä artturi ja nuori neiti nelli.

Siellä oli myös possuja, lampaita, kanoja ja kukko! En aikaisemmin ollut nähnyt mitään vastaavaa niin sehän meni tuijottaessa näitä uusia tuttavuuksia.  Näiden lisäksi emännän tädillä oli lauma huskeja!


 
 Ensimmäisenä aamuna lähdimme patikoimmaan Ylläkselle! Matkaa oli 9km - joten välillä sain temmeltää vapaana ja välillä olin hihnassa, kun tuli muita ihmisiä vastaan :)

Näin ensimmäisen poronkin siellä!

Oma aikansahan siinä meni, kun emäntä ja täti napsi kuvia matkastamme :) Kun patikkareissu oli takana niin kyllä uni maitti kunnolla.


Toisena päivänä lähdimme isäntäväen kanssa käymään Levillä! Me kävimme ensin Levin keskustassa kävelemässä, jonka lähdimme Tuikkuun. Kiersimme sitä kautta tunturia ympäri. Siellä oli muitankin ihmisiä, koiria ja poroja. 

Minua olisi kiinnostanut mennä näitten sarvipäitten pariin, mutta isäntäväki ei oikein antanut :D

Sain myös uuden tuttavuuden, Anarin. Anar on australianpaimenkoira ja saimme emännän mummon naapurissa temmeltää :)Nyt kun ollaan turvallisesti kotona, me alamme nukkuma hommiin! :)

2 kommenttia:

  1. Olipas hauskaa lukea komian pojan kuulumisia. Ei olla vieläkään saatu aikaseksi tulla :( ja nyt tekee tiukkaa,kun ei oo yhtään vapaita viikonloppuja kuukauteen.Sarilla kun on opiskeluharjoittelu menossa. Lipaisuja äipältä ja siskolta!

    VastaaPoista
  2. terkkuja sinnekkin isoveljeltä! noh jos me vaikka yritetään joku päivä tulla pyörähtämään siellä päin niin saapa ainakin poitsu mamman ja siskon nähdä ;)

    VastaaPoista