keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pitkästä aikaa!Nyt se emäntä otti itseään niskasta kiinni ja vähän päivittelee pikaisesti kuulumisiani. Emännällä alkoi kesäloma ja sepä on tiennyt reissaamista! Ollaan koko poppoon voimin käyty mökillä, jossa saan juosta ihan vapaana ja riehua koko päivän eestä. 

Kerran me kyllä jäimme sinne yöksi ja en oikein löytänyt itselleni omaa paikkaa.. Kävin emännän ja isännän sängyssä ja emännän äidin vieressä ja kainalossa. Mutta eihän siitä tullut mitään. Menin loppujen lopuksi lattialle nukkumaan.

Mökillä kuitenkin on hauskaa - siellä heitellään minulle palloa ja muutenkin emännän sisarukset leikittävät minua siellä todella paljon :) Olen kyllä nyt muutamat kerrat tippunut laiturilta veteen ja voin sanoa, ettei ollut kivaa!
Nukutti vähäsen rankan mökkireissun jälkeen

Lisää reissaamista tuli, kun kävimme pitkästä aikaa näkemässä isääni ja sisaruksiani! Meillä oli todella hulpea päivä, muuten väsytti sen reissun jälkeen.
Osallistuimme myös tässä vähän aikaan mätsäreihin :) Ekasta kieroksestani sain taas punaisen nauhan, mutta tällä kertaa se siihen jäi.  Pentuja oli 44, joista kuuluin punaisten joukkoon emäntä ja isäntä oli silti minusta ylpeitä :)
Nyt olemme kuitenkin kotosalla olleet ja harjoitelleet ihan perus juttua pitkästä aikaa, kuten sivulle tulemista :) Emäntä myös opetti minulle kaksi uutta temppua!
- Kuole 
- Kököttäminen

Myös olemme käyneet agilityharjoitus kentillä vähän kattelemassa mitä siellä oikein on. Emäntä ilmoitti minut agilitykouluun ja ens kuussa se alkaa!


Tälläistä minulle tällä hetkellä kuuluupi :) Emännällä olisi suunitteilla laittaa ehket videokin noista uusimmista tempuista ;)


Kukaan ei minua täältä huomaa :3

2 kommenttia:

  1. Joo, videoita! Ois niin kiva nähdä temppuja! Työt jo alkoi, mutta edelleen eletään toivossa, että sinne joskus ennätettäisiin sinua tervehtimään, kunhan nyt työvuorot selkiävät vähän pidemmälle...

    VastaaPoista