perjantai 17. helmikuuta 2012

Eron hetki lähestyy...Haikealla mielellä täällä tänään. Palvelusväki on minua varoitellut, että pian joudun luopumaan neljästä pennustani. Jo huomenna lähtevät Mörri ja Luka. Niinpä olen hyysännyt pienokaisiani ja oleillut pentulassa tämän illan.
Tänään oli superulkoilupäivä. Ensin ajelimme koko porukka töihin Muurameen pastorin valokuvattavaksi. Hänen tyttärensä ansioitui pentujeni pelastamistöissä, kun ne hupsahtelivat alas rinteeseen. Sieltä suuntasimme Palokkaan pentujen hoitajan Marian takapihalle leikkimään ja ulkoilemaan. Kotimatkalla kävimme grillillä syömässä nakit. Ai että, ne maistuivat hyvältä. Pennutkin arvostivat niitä kovasti ulkoilun jälkeen. Grilli oli tietenkin se 21, Jyväskylän ainoa oikea ja paras sellainen. Pikku nokosten jälkeen tapasimme vielä pihamme prinsessan vanhempineen ja naapurin poikakin juoksutti pentujani läpi pihan ja hankien.
Eläinlääkäriltäkin oli tullut tänään postia. Hän kävi toissapäivänä siruttamassa ja tarkastamassa pennut. Kaikki olivat hyvinvoivia ja terveitä. Lääkäri oli erityisen ihastunut pentujen sosiaalisuuteen ja eläväisyyteen. Sirutus onnistui itkutta kaikilta muilta paitsi draamakuningatar Lumolta. Eläinlääkärin lausunnot matkaavatkin seuraavaksi Kennelliittoon ja sitten odotellaan rekisteröintitodistuksia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti