lauantai 11. helmikuuta 2012

Lupsakkaa lauantaita!


Sulon suloiset silmät


Lumo ja Mörri jonottamassa olohuoneeseen pääsyä

Tänä aamuna palvelusväkiheräsi ennen meitä ja pentuni eivät ehtineet aloittaa aamukirkumista, kun heillä jo oli seuraa ja ruokaa kuonon alla. Tämä ilahdutti varmasti erityisesti naapureitamme, jotka saivat lauantain kunniaksi nukkua pidempään kuin yleensä.
Naapurit ilahtuivat myös pennuistani, jotka hetkeä myöhemmin kirmasivat ympäri taloyhtiön etupihaa. Erityisen ilahtunut olen siitä, että pennut tapasivat naapurin 2-vuotiaan prinsessan. Saivatpa pennut leikkeihinsä eräältä naapurin rouvalta tyhjän limpparipullonkin, jonka perässä oli hauskaa juosta hangella. Autoilimme myös pienen lenkin, joka sujui jälleen mallikkaasti kaikkien osalta. Ulkoilusta ei valitettavasti ole kuvia, koska kamerasta loppui akku. Olenkohan vielä kertonut muuten sitäkään, että palvelusväellä on uusi, parempi kamera jolla meistä kaikista saa entistäkin parempia valokuvia :) Sen myi palvelusväelle ystäväni ja työtoverini, joka antoi minulle nämä nettisivutkin.
Minun ikioma kasvattajani Irene kyläili myös tyttärensä kanssa ja kehui ja ihaili minun kasvatustyöni tulosta :) Palvelusväki laati hänen kanssaan myös joitain pentujeni rekisteröimiseen liittyviä papereita.
Huomenna koittaakin pentujeni inhokkipäivä, matolääkepäivä 7-viikkoissyntymäpäivien kunniaksi. Onneksi suunnitelmissa on myös lauman eväsretki metsään, joka epäilemättä saa jopa matolääkkeen jäämään unohduksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti