sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Toiset jäähyväiset


Tänään tuli aika antaa Sulo ja Saaga uusiin koteihin. Tässä vielä kurkkivat kaikki kolme pentulasta. Palvelusväki aikoo nyt purkaa koko pentulan, jottei minunkaan tarvitse sieltä enää pentujani etsiskellä.


Saaga Ukontytär muutti isänsä luo ja hänellä on siellä myös seurana Taiga.


Sulo "Ketunpoika" muutti Mäki-Mattiin ja lähtee jo heti huomenna tallille tapaamaan uutta hevosperheenjäsentään.Palvelusväki jäi taas ikkunan taakse kanssani katsomaan pentujen lähtöä. Kyllä se oli palvelusväelle ihan yhtä herkkä hetki kuin eilenkin...Lumo jäi Palvelusväen ja muun lauman seuraksi meille tänne kotiin. Lumo osoittautui kyllä vähän rasittavan riippumattomaksi laumastaan heti ensimmäisellä lenkillä, mutta oppi kyllä melkein saman tien mitä herkkupussin rapina tarkoittaa. Hyvä, että on perso herkuille niinkuin me muutkin lauman jäsenet. Sillä pääsee pitkälle!

Kotini on kovin hiljainen nyt ja lenkiltä tullessa juoksinkin heti ensimmäiseksi pentulaan ihmettelemään, mutta sitten muistinkin, että pentunihan ovatkin nyt uusissa ihanissa kodeissaan, jännittävä seikkailu edessä jokaisella.
Toivotan jokaiselle pennulleni ihania, lokoisia koiranpäiviä uudessa laumassa.
Ikävään auttaa aina ajatus, että näemme ehkä ihan piankin ja viimeistään kaikki ovat koolla pentutapaamisessa!

Mörrillä ja Lukalla menee muuten kuulemani mukaan hienosti uusissa kodeissa :) Onkin ihanaa kuulla aina pentujen kuulumisia ja nähdä kuvia. Ajattelinkin vastaisuudessa jotenkin järjestää niin, että heidän kuulumisensa pääsevät tähän blogiin vastaisuudessakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti