maanantai 20. helmikuuta 2012

Sulon kuulumisia


Ensimmäisen yön Sulo nukkui oikein hyvin vaikka nukkumisaika oli klo 22-06. Heräämisaika ei ollut oikein isäntäväen mieleen. Ei ehditty pissille ulos, mutta käytiin kuitenkin katselemassa pihan touhuja. Isäntäväen pitää opetella vielä vähän nopeuttamaan omia aamujuttuja että Sulo pääsisi pissalle uloskin asti. Sulo ei ole muuten kertaakaan kakannut sisälle!

Pienten unien ja ruokailun jälkeen lähdettiin tallille ja Sulon automatka meni Tuulin sylissä nukkuessa. Tallilla oli paljon mukavia ihmisiä käymässä ja mahtava keli! Sulolle tuli myös mukavaa koiraseuraa vajaan parin vuoden ikäisestä russelliuros Gogosta! Pojilla oli mukavat leikit sillä aikaa kun Tuuli kävi ratsastamassa pienen lenkin. :) Sulo oli melkein Gogon kokoinen, joten painiminen poikien kesken oli oikein hauskaa ja turvallista. Gogo on todella hyväkäytöksinen koira hevosia kohtaan joten Sulolla on hyvä roolimalli tallilla. Eipähän opi turhaan haukkumaan hevosille. Sulo aristeli hevosia kovasti, mutta ei kuitenkaan haukkunut! Lauman neljättä ja isointa jäsentä käytiin kuitenkin sylistä haistelemassa. Vanha neiti oli herttainen ja utelias. Kääpiön ja jättiläisen ensi tapaaminen onnistui siis todella hyvin!






Tallin jälkeen edessä oli vielä lumityöt. Tuuli jännitti miten Sulo jaksaisi touhuta mukana kun lunta oli niin paljon ja koira oli ollut jo tallilla mukana. Huoli oli kuitenkin turhaa, sillä Sulolla vauhti vain tuntui kiihtyvän! Kahden kolan jahtaaminen oli Sulosta parasta viihdettä ja kaikki ohikulkijat tuli lumottua hyvällä käytöksellä. Sulolla oli vielä hurja hepuli sisällä ja onnen pissi pääsi petiin kun uuden luun heittely oli niin mukavaa hommaa!



Sulon kanssa ollaan harjoiteltu istumista, luoksetuloa ja talutusta. Sulo tottelee omaa nimeään loistavasti ja luoksetulo on ollut lähes moitteetonta. Istumisen opettelukin on lähtenyt hyvin käytiin . Hihnassa kulkeminen tuntuu vielä aika nurjalta ja pannan laittaminen on vähän kurjaa mutta varmasti paranee kun vaan jaksaa harjoitella. :) Ei-sana opettelu on vielä vähän hakusessa. Liekkö vikana valikoiva kuulo ;D
Illalla tulee kummisetä käymään ja sitä me täällä innolla odotetaan! Sulolla on kauheasti energiaa ja tuntuu että pentuajan päiväunet on takana päin. :D



Rakkaudella: Sulonne ja isäntäväki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti